Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.02.2009.

12:26

Vojvodina pobedila Zetu

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su pobedu u prijateljskom meču u Budvi protiv Zete sa 3:2 (1:1).

Izvor: B92, Dnevnik

Autor:B92, Dnevnik

Default images

Meč protiv crnogorskog premijerligaša igran je dva puta 40 minuta, ali je i za to vreme viđena dobra igra i čak pet golova.

Poveli su Zećani pošto je Brkić kratko odbio loptu, a Knežević odbitak sproveo u mrežu. Izjednačio je Slaven Stjepanović koji je iz trka pogodio suprotan ugao gola, dok je novo vođstvo Crnogorcima doneo Brazilac Kadu iznenadnim udarcem sa 25 metara.

Preokret je nagovestio Gruzijac Hucišvili. Posle dobrog dodavalja Popovića kroz sredinu, Hucišvili je poslao loptu u mrežu sa desetak metara. Konačan rezultat postavio je Stjepanović svojim drugim golom.

Vojvodina će se u nedelju suprotstaviti Sevojnu, sa igračima koji su protiv Zete igrali mali ili nisu uopšte ulazili u igru.

Teren: SC "Jaz", gledalaca: 100, sudija: Jovanović (Cetinje). Strelci: Stjepanović u 15. i 70. i Hucišvili u 49. minutu za Vojvodinu, a Knežević u 5. i Kadu u 46. za Zetu.

VOJVODINA: Brkić, Lakić, Kizito, Mijatović, Lovrić, Popović, Grozdanoski, Stjepanović, Tadić, Mrđa, Hucišvili. Igrali su još: Kesić, Peković, Stošić, Aleksić, Pantelić, Leandro, Lazetić, Smiljanić, Pavlović i Tumbasović.

ZETA: Grković, Ivanović, Kaluđerović, Gucić, Boljević, Kadu, Savio, Novović, Korać, Knežević, Čolaković. Igrali su još: Krkotić, Beličić, Zlatičanin i Burzanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve