Nova vest
Fudbal

Petak, 20.02.2009.

15:57

Milijaš: "Grbalj se neće ponoviti"

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš izjavio je da 'crveno-beli' sebi nisu smeli da dozvole loše izdanje u meču sa crnogorskim Grbljem.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Manje od 10 dana pre nastavka Jelen Superlige, Crvena zvezda je u duelu sa crnogorskim prvoligašem pretrpela drugi uzastopni poraz u pripremnom periodu, ponovo sa 1:0. "Neobjašnjivo je da smo u utakmicu ušli toliko mlako i nezainteresovano i da za devedeset minuta nismo uspeli da uspostavimo ritam igre koju od nas zahteva stručni štab."

"Na kiparskim proverama sve je to delovalo mnogo bolje, što je dokaz da možemo i tako, a za utakmicu sa Grbljem jednostavno opravdanja nema. Crvena zvezda može i mora bolje i ono što je najvažnije da su svi igrači toga svesni, i da su obećali da se ovakvo izdanje neće ponoviti", izjavio je Milijaš.

Poslednja utakmica na mini-pripremama u Crnoj Gori, koju je Crvena zvezda trebalo da odigra protiv Budućnosti, otkazana je zbog zaleđenog terena na stadionu u Podgorici, a ime novog protivnika trebalo bi da bude poznato do kraja dana, s tim što bi se utakmica igrala u Budvi ili Radanovićima, gde je odigran i meč sa Grbljem.

"Ne treba se osvrtati previše na tu utakmicu, bilo je i prošlo i sve snage treba usmeriti na sutrašnji novi test. Ne znamo još tačno sa kim ćemo igrati ali to nije toliko bitno, važno je da igramo u normalnom fudbalskom ambijentu i da ovde na primorju imamo sve neophodne uslove za nesmetan rad sa loptom. Svi igrači, počev od nas iskusnijih, pa do najmlađih Mrkele i Kovačevića, su svesni odgovornosti i odlučni u razmišljanju da se bledo izdanje protiv Grblja ne sme ponoviti", izjavio je Ognjen Koroman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve