Nova vest
Fudbal

Petak, 13.02.2009.

18:20

Jokanović izabrao igrače za proleće

Trener Partizana Slaviša Jokanović odlučio je da četvorica igrača koji su bili na pripremema u Turskoj tokom proleća igraju za Teleoptik.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Brazilci Aleks dos Santos i Elton, kao i mladi Aleksandar Miljković i Predrag Jerinić će, zajedno sa Lazevskim, Marinkovićem, Stanićem, Škuletićem... pokušati da se plasiraju u Prvu ligu Srbije, a Jokanović će u prolećni deo sezone ući sa 24 igrača.

Na spisku su 24 imena, golmani Mladen Božović, Darko Božović i Aleksandar Radosavljević, igrači odbrane Bogdan Stević, Ivan Stevanović, Nenad Đorđević, Marko Jovanović, Srđa Knežević, Goran Gavrančić, Rajko Brezančić, Aleksandar Kosorić, Ivan Obradović, igrači sredine terena Ljubomir Fejsa, Radosav Petrović, Roberto Antonelo Žulijano 'Žuka', Nemanja Tomić, Almami Samori da Silva Moreira, Adem Ljajić, Nikola Vujović i Danijel Marčeta i napadači Miloš Bogunović, Brana Ilić, Roberto Marijano Vašington Silva i Lamin Dijara.

'Crno-beli' su se u petak vratili iz Beleka, u petak popodne trenirali u SC Partizan Teleoptik, a u subotu će imati slobodan dan.

Sledi završnih šest dana priprema pred nastavak sezone, 21. februara. Od ponedeljka će ekipa biti kompletna, reprezentativci Srbije Obradović, Ljajić, Tomić i Jovanović, kao i mladi reprezentativac Slovenije Marčeta biće u pogonu.

Lakše povrede sprečile su Stevića i Fejsu da rade sa ekipom poslednjeg dana u Turskoj, Darko Božović je pauzirao zbog premora, a očekuje se da svi igrači budu spremni za završnu nedelju rada.

Ulaznice za 'večiti derbi' od ponedeljka

Partizan u 18. kolu Jelen Superlige, na svom stadionu od 15.15, igra sa gradskim rivalom, Crvenom zvezdom. Ulaznice za ‘večiti derbi’ biće u prodaji od ponedeljka.

Prodaja će se vršiti svaki dan na blagajnama stadiona Partizan u vremenu od 10.00h - 17.00h, po cenama od 500 dinara za ’jug’ i ’sever’ i 1000 dinara za ’istok’ i ’zapad’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve