Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.02.2009.

19:38

Remi Partizana i Đorče Petrova

Fudbaleri Partizana igrali su bez golova sa skopskim Đorče Petrovim u poslednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Antaliji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ovim remijem "crno-beli" su završili drugi deo priprema u Turskoj, gde su pobedili Hirošimu (2:1) i izgubili od podgoričke Budućnosti (1:0). Srpski šampion u petak se vraća u Beograd. Prolećni deo Jelen superlige počinje 21. februara, a prvoplasirani Partizan će na svom stadionu igrati ’večiti’ derbi protiv trećeplasirane Crvene zvezde.

Makedonski jesenji šampion, Đorče Petrov, na pripremama u Antaliji izgubio je od Bakua (Azerbejdžan) sa 1:0, od Valerenge sa 2:1 (Norveška) i od Magne (Austrija) takođe sa 2:1.

Partizan: Mladen Božović, Stevanović, Đorđević, Gavrančić, Brežančić, Žuka, Petrović, Bogunović, Vujović, Moreira, Diara.

Đorče Petrov: Pavlović, Ilijevski, Amburet, Milevski, Mojsov, Mitrov, Brnjačevski, Guabadia, Lena, Klečkarovski, De Brito.

Najveći problem crno-belih na zimskim pripremama bila je neefikasnost jer su na pet mečeva uspeli da postignu svega tri gola. Napadači su bili uspešni jedino na prvoj pripremnoj utakmici protiv Red Bul Salcburga kada su postigli četiri gola.

Rezultati Partizana na pripremama u Antaliji:

Prvi deo:
Partizan - Red Bul Salcburg (Austrija) 4:2
Partizan - Belhatov (Poljska) 1:0
Partizan - Kluž (Rumunija) 0:1

Drugi deo:
Partizan - Budućnost (Crna Gora) 0:1
Partizan - Hirošima (Japan) 2:1
Partizan - Đorče Petrov (Makedonija) 0:0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve