Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.02.2009.

20:11

Partizan savladao Hirošimu

Fudbaleri Partizana pobedili su u utorak japanskog prvoligaša Hirošimu sa 2:1 (1:1), u prijateljskoj utakmici u turskom gradu Antaliji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crno-beli su poveli već u trećem minutu preko Brane Ilića ali je samo dva minuta kasnije Ri izjednačio na 1:1. Ipak, Partizan je uspeo da savlada japanski tim pogotkom Brazilca Žuke u 67. minutu utakmice. Ovo je crno-belima bila druga kontrolna utakmica na drugom delu priprema.

Partizan je do prednosti došao nakon samo tri minuta igre kada je nakon centaršuta sa desne strane, Ilić je odlično reagovao i poslao loptu u golmanov suprotni ugao. Međutim, prednost Partizana trajala je svega dva minuta jer je u petom Ri odlično izveo slobodni udarac i sa 17 metara savladao Darka Božovića.

Beograđani su mnogo bolje igrali u drugom delu kada su ušli stardandni prvotimci, a pobedonosni pogodak postigao je Žuka, kao i Ri, iz slobodnog udarca sa 20 metara.

Hirošima je pre meča sa Partizanom igrala protiv dva najbolja Hrvatska kluba. Od Hajduka su izgubili sa čak 8:0 dok su protiv Dinama iz Zagreba tri puta vodili ali su na kraju ipak izgubili 4:3.

Poslednji pripremni meč u Antaliji crno-beli će odigrati 12. februara protiv makedonske ekipe Đorče Petrov odakle je tokom zimskog prelaznog roka stigao Brazilac Vašington da Silva.

Sudije: Husametin Korcukuplu, Gokan i Oguz (Svi Antalija)

Strelci: Ilić 3', Ri 5', Žuka 67

Partizan: Darko Božović(OD 46. Radosavljvić,, Miljković(od 46. Stevanović), Knežević( od 62. Gavrančić), Kosorić(od 46. Đorđević), Brežančić, Petrović(od 62 Žuka), Moreira, Elton(od 62 Vujević), Jerinić, Washington (od 62. Bogunović), Ilić(od 62. Diara).

Hirošima: A.Sato, Aojama, , Morisaki, Tašivagi, , H. Sato, Mikić, Takahagi, Ri, Hatori, Morita, Jokotake. Igrali su još: Rukujama, Okamoto, Šimicu, Hašijuči, Kuvada i Hirašige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve