Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.02.2009.

18:24

Rumunija bez Mutua i Kivua

Jedan od najboljih rumunskih fudbalera Adrijan Mutu propustiće prijateljski meč sa Hrvatskom u Bukureštu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mutu se povredio u finišu nedeljnog duela Fiorentine i Lacija u okviru Serije A. Selektor Rumunije Viktor Piturka neće moći da računa ni na Kristijana Kivua, koji se još uvek nije potpuno oporavio od povrede, a Piturka ga čuva za kvalifikacione mečeve. Rumuni u sklopu priprema za nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstva u sredu dočekuju Hrvatsku.

Piturka je izjavio da se nada da Mutu neće pauzirati duže od nekoliko nedelja. Nakon povrede dvojice igrača Piturka je naknadno pozvao Dačiana Vargu, člana drugoligaša Sportula.

Meč u Bukureštu pratiće i predstavnici Fudbalskog saveza Srbije, pred okršaj Rumunije i Srbije u Konstanci u martu u okviru kvalifikacija za SP.

Prvobitni spisak Piturke za meč sa Hrvatskom:

Golmani: Lobont, Pantilimon; odbrana: Ogararu, Tamas, Contra, Chivu, Radoi, Rat, Nesu; vezni red: Goian, O. Petre, Dica, F. Petre, Codrea, Cocis, Bourceanu, Tames; napad: Bucur, Mutu, Marica, Costea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve