Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 09.02.2009.

18:01

Čelsi otpustio Skolarija

Trener Čelsija Luis Felipe Skolari dobio je otkaz, saopšteno je iz engleskog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Rukovodstvo Čelsija odlučilo se na takav potez "kako bi tim ostao u trci za trofeje za koje i dalje konkuriše ove sezone", saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba. Skolari je došao u Čelsi u junu, kao zamena za Avrama Granta. "Potraga za novim trenerom je već u toku", saopšteno je na sajtu Čelsija. Ekipu će u međuvremenu voditi pomoćni trener Rej Vilkinson.

Čelsi je trenutno na 4. mestu Premijer lige, 7 bodova iza vodećeg Mančester junajteda.

"Luis Felipe Skolari otpušten je sa funckije menadžera Fudbalskog kluba Čelsi. Felipe je doneo dosta pozitivnih stvari u naš klub i žao nam je što je saradnja prekinuta. Ipak, rezultati i igra tima su u padu u ključnom delu sezone. Da bi ostali u trci za trofejima smatramo da je jedina opcija da napravimo promenu na klupi. Potraga za novim menadžerom je već počela i nadamo se da ćemo uskoro imati novo ime", saopšteno je iz kluba sa Stamford Bridža.

Čelsi je u subotu dodatno izgubio korak u šampionskoj trci posle remija bez golova sa Halom u Londonu, a navijači su istakli transparent sa zahtevom da ekipu preuzme nekadašnja zvezda Čelsija Đanfranko Zola, aktuelni trener Vest Hema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve