Kipar - Srbija, 18 časova

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 18h u Nikoziji igra meč sa reprezentacijom Kipra u polufinalu 12. međunarodnog turnira koji organizuje FS Kipra.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli

Centarfor reprezentacije Srbije Nikola Žigić neće biti na raspolaganju selektoru Radomiru Antiću, pošto je u završnici meča španskog prvenstva protiv Real Madrida osetio bol u primicaču, a lekarski pregledi pokazali su da će morati da pauzira tokom narednih dana. Zbog povrede, pod znakom pitanja je i Aleksandar Luković, pa je u tim naknadno pozvan Aleksandar Kolarov.

Kolarov se odmah priključio ekipi u Limasolu, dok je Antić odlučio da ne poziva nijednog igrača kao zamenu za Žigića. Luković je pretrpeo povredu mišića tokom meča Serije A između Udinezea i Bolonje. On je u nedelju podvrgnut detaljnim medicinskim pregledima u Beogradu i, na osnovu rezultata, odlučeno je da pođe sa ekipom na Kipar. Međutim, zbog eventualnog rizika od pogoršanja stanja, Antić je pozvao i Kolarova. Svi ostali su spremni.

Srpski fudbaleri doputovali su na Kipar u ponedeljak ujutro. U avionu JAT Ervejza bilo je 10 igrača, a njih 13 je individualno doputovalo na Kipar.

Srbija u utorak igra sa domaćinom Kiprom u Nikoziji u polufinalu turnira. Meč počinje u 18 časova. U drugoj polufinalnoj utakmici igraju Slovačka i Ukrajina. Utakmice za rasplet planirane su za sredu.

Fudbal