Nova vest
Fudbal

Petak, 06.02.2009.

22:48

Marčeta deveto pojačanje Partizana

Poslednjeg dana prelaznog roka šampion Srbije Partizan angažovao je deveto pojačanje.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

20-godišnji Danijel Marčeta novi je fudbaler Partizana, a ugovor je potpisao na 4 godine. Mladi reprezentativac Slovenije stigao je iz Triglava, a tokom dvodnevne probe zadovoljio kriterijume stručnog štaba.

"Zadovoljan sam, jedva čekam debi pred Grobarima," nije krio oduševljenje Marčeta.

Momak koji se najbolje snalazi po bočnim pozicijama u veznom redu neće putovati na drugi deo priprema U Tursku.
"Danas letim za Trst, u nedelju je okupljanje mlade reprezentacije Slovenije, a u sredu prijateljski duel sa Rumunima. Posle toga vraćam se u Beograd, taman kad se ekipa bude vratila iz Antalije."

Činjenica da je propustio veći deo pripremnog perioda ga nije zabrinula.
" Neće biti strašno, ekipa je fantastična, momci su me primili na sjajan način, isti je slučaj s trenerima i rukovodiocima, nadam se da ću im uzvratiti dobrim partijama," dodao je Danijel Marčeta.

Marčeta će nositi dres sa brojem 16 na leđima.

U Partizan su ove zime došli: Goran Gavrančić, Nikola Vujović (Mogren, Crna Gora), Vašington da Silva (Đorče Petrov, Makedonija), Aleksandar Kosorić (Slavija, BiH), Brana Ilić (Rad), Bogdan Stević (Radnički Obrenovac) i Danijel Marčeta (Triglav), a dvojica igrača stigla su iz Teleoptika - Nemanja Tomić i Aleks dos Santos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve