Nova vest
Fudbal

Petak, 06.02.2009.

18:36

Perović na pozajmnici u Napretku

Fudbaler Crvene zvezde Slavko Perović narednih šest meseci provešće na pozajmnici u kruševačkom Napretku.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Perovića najpre očekuju obaveze sa mladom reprezentacijom Srbije jer ga je selektor Slobodan Krčmarević pozvao za predstojeću prijateljsku utakmicu sa Kiprom. 19-godišnji fudbaler smatra da će u Napretku imati više prilika da igra nego u Crvenoj zvezdi.

’’Pre mesec dana sam izrazio želju kod Sportskog direktora da odem negde na pozajmicu. Klub mi je izašao u susret i dogovorio je sve sa Napretkom iz Kruševca. U ekipi je sada velika konkurencija, koje se ne plašim, ali mislim da je u ovom trenutku najbitnije da odigram 14-15 utakmica u šest meseci, što će mi sigurno značiti u mojoj daljoj karijeri. Odmah posle obaveza reprezentacije putujem za Kruševac i priključujem se Napretku", rekao je mladi reprezentativac Srbije.

Slavko Perović još ne zna da li će u Napretku imati pravo nastupa protiv Crvene zvezde, ali se nada da će dati gol Partizanu.

’’Ako budem imao priliku da igram protiv Zvezde sigurno da će mi biti teško. Ukoliko do toga i dođe, tu utakmicu ću odraditi maksimalno profesionalno. Ipak, više bih voleo da dobijem priliku protiv Partizana i da je iskoristim na pravi način, barem jednim golom’’, rekao je Perović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve