Nova vest
Fudbal

Petak, 06.02.2009.

15:40

Valensija prelazi u Mančester

Osvajač Lige šampiona Mančester junajted nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa igračem Vigana Antonijom Valensijom na kraju sezone.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Menadžer Vigana Stiv Brus se već pomirio sa činjenicom da će morati da pusti igrača Ekvadora da ode iz tima pre ili kasnije, a u januarskom prelaznom roku je pustio glavne zvezde tima Emila Heskija i Vilsona Palasiosa da napuste klub.

Ali sada Junajted, koji je pored Liverpula i Real Madrida, prošlog leta bio povezivan sa Valensijom, nalaze se na „pol poziciji“ u odnosu na druge timove i prema nekim izvorima spremni su da izdvoje 20 miliona funti za transfer.

Ukoliko se ostvari transfer to bi moglo da znači da su dani mladog Portugalca Nanija na „Old Trafordu“ odbrojani, sem ako Kristijano Ronaldo ne pređe u Real Madrid, kao što se već duže vreme priča.

Valensija je pre Vigana igrao za ekvadorski El nasional i španske klubove Viljareal i Rekreativo. Takođe je 34 puta nosio dres nacionalnog tima i postigao je četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve