Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.02.2009.

22:09

Samo igrači ispod 20 godina na OI

Predsednik UEFA Mišel Platini podržao je prvog čoveka FIFA Jozefa Blatera u nameri da se samo igrači mlađi od 20 godina takmiče na Olimpijskim igrama.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

"Podržava odličan predlog predsednika Blatera, koji nailazi na poptuno prihvatanje u evropskoj fudbalskoj porodici. Do sada su za reprezentaciju na OI mogli da nastupaju igrači mlađi od 23 godine, kao i trojica starijih. Čak ni tu dodatnu trojicu iskusnijih fudbalera selektori neće moći da zovu u tim za OI ukoliko Blaterova ideja postane pravilo.

Blater želi da granicu spusti na ispod 20 godina kako ne bi dolazilo do svađa između klubova i fudbalskih saveza, kao što je npr. to bilo slučaj sa Leom Mesijem pred OI u Pekingu.

Predsednik FIFA rekao je da će se o dotičnoj temi raspravljati na sastanku izvršnog komiteta FIFA 19-20 marta tekuće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve