Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.02.2009.

12:21

Milijaš: "Ostajem još 6 meseci"

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš ostaće u Crvenoj zvezdi najmanje još 6 meseci.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Milijaš je prošle nedelje boravio u Volfsburgu, kada se činilo da će na proleće nositi dres tog bundesligaša, ali transfer ipak nije realizovan. "Drago mi je da ću nositi crveno-beli dres narednih 6 meseci, a možda i posle toga. Postojala je mogućnost da odem, ali je klub odlučio da me zadrži, da pokušamo da osvojimo oba trofeja", rekao je Milijaš za zvanični sajt Crvene zvezde.

Kapiten 'crveno-belih' otputovao je posle dolaska iz Nemačke sa saigračima na Kipar, na drugi deo priprema i sada se okreće početku prolećnog dela sezone.

"Ova situacija neće na mene uticati, to je sigurno i to garantujem, jer znam. I dok je postojala mogućnost da odem, to se na mene nije odražavalo. Igram u Crvenoj zvezdi i jako je teško da odem u veći klub od Crvene zvezde. Odlazak u inostranstvo je odlazak iz drugog razloga, zbog čega svi naši igrači odlaze, a to je finansijski razlog. Crvenu zvezdu ne može niko da poredi sa klubovima koji su spominjani kao moja sledeća destinacija. Oni možda sada jesu u ovom trenutku na višem nivou, ali Zvezda je Zvezda. Momak sam iz Srbije, iz Beograda i znam najbolje šta znači igrati u Crvenoj zvezdi."

"Lično se ne zadovoljavam jednim trofejom, a sigurno da možemo da uzmemo oba. Ova ekipa vredi i nadam se da ćemo uspeti i da ćemo imati bolju polusezonu sezonu, a da ćemo samim tim doći do prve pozicije. Poručio bih samo navijačima da budu uz nas u narednom periodu", kaže Miljaš.

U Aja Napi od ponedeljka se nalazi i najnovije pojačanje Crvene zvezde Mirnes Šišić, koji je prokomentarisao šanse beogradskog kluba za osvajanje trofeja u nastavku sezone.

"Nisam pimao prilike da gledam utakmice, ali naravno da znam kakva je situacija na tabeli. Verujem u ovu ekipu, jer stvarno ima dosta dobrih igrača. Dosta će odlučivati ta prva utakmica i derbi, na kojem bih voleo da debitujem. Došlo je još novih igrača koji imaju potencijal i koji će sigurno dati svoj maksimum, jer verujem da su svi svesni u kakav i koliki klub su došli, a ambicije Crvene zvezde su dobro poznate."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve