Nova vest
Fudbal

Subota, 31.01.2009.

13:23

Stanković: "Nema pritiska"

Fudbaler Intera Dejan Stanković ocenio je da je atmosfera u njegovom timu odlična.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Stanković je istakao da je sada veći pritisak na pratiocima lidera italijanskog prvenstva, timovima Juventusa i Milana. "Nije to kao što ljudi misle. Taj pritisak ne ulazi u našu svlačionicu. U Italiji se uvek preteruje, ali igrači ne brinu o tome", rekao je kapiten reprezentacije Srbije.

Inter je trenutno na prvom mestu na tabeli Serije A sa šest bodova prednosti nad drugoplasiranim Juventusom. Milan je treći sa još dva boda zaostatka.
Danima se govori o navodnim svađama igrača, nezadovoljstvu mladog napadača Marija Balotelija zbog male minutaže i skandalu sa lažiranjem utakmica u prošloj sezoni.

"Ljude izgleda nervira činjenica da je Inter ponovo na prvom mestu. Pritisak, ipak, nije na nama. Sećam se vremena kada smo mi jurili za drugim timovima. Tada smo osećali pritisak. Sada, kada smo na čelu tabele, osećam se drugacije", istakao je Stanković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve