Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2009.

17:28

Eduardo se vraća u reprezentaciju

Selektor hrvatske reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić odlučio je da za prijateljsku utakmicu protiv Rumunije pozove i Eduarda Da Silvu.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Napadač londonskog Arsenala teško se povredio februara prošle godine na utakmici sa Birmingemom, kada je na njega pogibeljno startovao Martin Tejlor i tom prilikom mu slomio potkolenicu.

„Eduardo će dobiti minutažu u Bukureštu. Pričao sam sa trenerom Arsenom Vengerom i on me je pozvao da dodjem na razgovor u petak posle treninga“, rekao je Bilić, koji u četvrtak putuje u London, gde će u subotu pratiti meč izmedju Arsenala i Vesthema.

Eduardo je operisan 24. februara, a na teren se vratio sredinom decembra prošle godine. Od povratka na teren, fudbaler rođen u Brazilu nije igrao zvanične mečeve za Arsenal, već nekoliko trening utakmica za drugi tim poznatog londonskog kluba.

Prijateljski susret izmedju Rumunije i Hrvatske zakazan je za 11. februar u Bukureštu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve