Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2009.

15:51

Stevens napustio PSV

Holandski trener Hub Stevens podneo je u sredu ostavku na mesto šefa stručnog štaba PSV Ajdhovena, a kao razlog naveo je loše odnose sa igračima.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

„Trener veruje da ne postoji pravi odnos između njega i igrača, iako je bilo mnogo pokušaja i diskusija kako bi se situacija popravila“, saopštio je PSV, koji još nije imenovao Stevensovu zamenu.

PSV je u prethodne četiri sezone osvajao titulu šampiona Holandije, ali je trenutno tek na petom mestu na tabeli nacionalnog prvenstva sa 15 bodova zaostatka za vodećim AZ Alkmarom.

„PSV i Hub Stevens su, nažalost, zaključili da odnosi i poverenje između trenera i tima nisu dovoljno jaki da bi ekipa igrala na najvišem nivou", dodaje se u saopštenju.

Stevens je funkciju trenera PSV-a preuzeo pred početak ove sezone kada je sa timom iz Ajndhovena potpisao dvogodišnji ugovor. Rezultati su, međutim, izostali, PSV je učešće u Ligi šampiona završio u prvoj fazi, a navijači su Stevensa izviždali posle subotnjeg duela sa Bredom, koji je završen bez pobednika 2:2.

Stevens je prethodno u Nemačkoj predvodio Hamburg, Keln, Hertu i Šalke, a u Holandiji u dva navrata i fudbalere Rode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Španski sud blokirao račun Pikeu

Španski sud naložio je zamrzavanje bankovnog računa kompanije koju vodi Đerar Pike, dok traje istraga o poslovnom dogovoru da se takmičenje domaćeg Superkupa prebaci u Saudijsku Arabiju.

Beta

23:47

10 h

U fokusu

Vidi sve