Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2009.

14:59

Burzanović: Možda je vreme da odem

Fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović izjavio je da je aktuelni prelazni rok možda najbolji trenutak da napusti 'Marakanu'.

Izvor: B92, Vijesti

Autor:B92, Vijesti

Default images

Crnogorski reprezentativac izjavio je za podgoričke "Vijesti" da, bez obzira što je nedavno produžio ugovor sa "crveno-belima" do 2011. godine, ove zime pojačana konkurencija na njegovoj poziciji, pa će možda biti primoran da već sada promeni sredinu. Mediji spekulišu o ponudama iz Grčke, Južne Koreje i poljske Legije.

"Jesam produžio ugovor, ali je u ovom prelaznom roku došlo dosta novih fudbalera, naročito onih koji igraju na mojoj poziciji. Neću da kažem da sam stavljen u drugi plan, ali kada su već stigle ponude, možda je ovo najbolji trenutak da odem, naročito zbog toga što se i meni i Zvezdi pruža prilika da profitiramo", rekao je Burzanović i dodao da postoji mogućnost da tokom prolećnog dela sezone igra u nekom drugom klubu na pozajmici, a da od leta skoro sigurno neće više biti član Crvene zvezde.

Burzanović je u Beograd stigao krajem 2006. godine iz Budućnosti.

"Da li sam zadovoljio u Zvezdi? I jesam i nisam. Postigao sam četiri gola u vječitim derbijima, dva na evrosceni, osvojio sam jednu „duplu krunu” i nosio dres sa brojem deset. To su stvari koje niko ne može da izbriše i predstavljaju mi ličnu satisfakciju. Imao sam, takođe, sjajan odnos sa navijačima", rekao je Burzanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve