Nova vest
Fudbal

Petak, 23.01.2009.

05:19

Čadikovski potpisao za Inčeon

Doskorašnji napadač Partizana Dragan Čadikovski od četvrtka je i zvanično fudbaler korejskog Inčeon Junajteda.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Čadikovski je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom koju od ovog januara vodi nekadašnji selektor Srbije i Crne Gore Ilija Petković. Povremeni reprezentativac Makedonije je u Partizan došao iz Maribora u januaru 2008. godine, odigrao ukupno 37 utakmica i postigao osam golova u svim takmičenjima.

Pre Partizana Čadikovski je igrao za Kolubaru iz Lazarevca, slovenačke prvoligaše Celje i Maribor i ruski Zenit iz Sankt Peterburga.

Pre Čadikovskog tokom zime Humsku su napustili Zoran Tošić (Mančester Junajted), Đorđe Lazić (Metalurg Donjeck) i Darko Maletić (Koblenc).

Nenad Brnović je pozajmljen Radu, Vladimir Branković Sevojnu a Milna Perić Jagodini, na 'pozajmice' će i Nenad Marinković i Aleksandar Lazevski, a klub traži i Milivoje Ćirković.

Veljako Paunović odlučio je da više ne igra fudbal, a Partizan je raskinuo ugovore sa Kamelom Zajemom i Aleksisom Ngambijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve