Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.01.2009.

22:25

Boateng u Kelnu

Reprezentativac Gane Derek Boateng potpisao je ugovor sa bundesligašem Kelnom posle dve i po godine u šampionu Izraela Beitaru iz Jerusalima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaler iz Gane, koji sa Kelnom trenira od početka godine, potpisao je ugovor na četiri i po godine. Dvadesetpetogodišnji Boateng je u karijeri pored Izraela igrao i u Švedskoj i Grčkoj, a nastupa u veznom redu. Keln je trenutno 11. na tabeli Bundeslige, a takmičenje se nastavlja ovog vikenda.

”Čast mi je što sam ovde.Veoma sam srećan i zahvalan upravi kluba i treneru Kristofu Daumu na njihovoj podršci”,rekao je Boateng u izjavi za zvanični klubski web sajt.Trener Daum je izjavio da je Boateng iskusan igrač i da veruje da neće imati problema da se adaptira na novu sredinu.”On je svestran igrac i njegova pomoć će nam dobro doci”,rekao je Daum.

U Kelnu sa nestrpljenjem očekuju povratak nemačkog reprezentativca Lukasa Podolskog koji se vraća u matični klub posle tri sezone u Bajernu.Transver je dogovoren za jul ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve