Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 22.01.2009.

12:21

Petar Škuletić u Seltiku?

Fudbaler Teleoptika, 18-godišnji napadač Petar Škuletić najverovatnije će nastaviti karijeru u prvaku Škotske Seltiku.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Omladinski reprezentativac Srbije proveo je nekoliko dana u Velikoj Britaniji, gde je pored Seltika, za njega bio zainteresovan i Blekburn. Škuletićeve dobre igre na kvalifikacionom turniru za Evropsko Prvenstvo u Severnoj Irskoj, gde je Srbija savladala domaćine, Englesku i Albaniju, primetio je veći broj skauta evropskih klubova, a najkonkretniji sa ponudom bio je Seltik.

Škuletić je prošao omladinsku školu Partizana, za čiji seniorski tim ima samo jedan nastup - prijateljski meč sa Vardarom 2007. godine. Za reprezentaciju Srbije do 19 godina odigrao je tri utakmice.

Škuletić igra na poziciji napadača i visok je 190 cm. U slučaju realizacije transfera, Škuletić bio bio treći igrač iz Humske 1 u poslednjih mesec dana koji bi karijeru nastavio na Ostrvu, posle nedavnih transfera Zorana Tošića i Adema Ljajića u Mančester Junajted.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve