Nova vest
Fudbal

Subota, 17.01.2009.

22:38

Minimalac Milana protiv Fiorentine

Fudbaleri Milan su u derbiju 19. kola savladali Fiorentinu 1:0 na San Siru, a jedini pogodak postigao je Alešandre Pato.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Brazilac je gol postigao već u sedmom minutu sjajnim udarcem postigavši svoj peti gol u poslednja tri meča. Milan je uspeo da sačuva prednost do kraja najvišer zahvaljujući Kristijano Abijatiju koji je sjajno branio. Fiorentina je u poslednjih 20 minuta konstantno napadala ali nije uspevala da probije odbranu rosonera. Ranije u toku dana Sijena je pogotkom Marija Frika savladala Ređinu 1:0.

Milan je utakmicu završio sa 10 igrača na terenu, pošto je Marek Jankulovski u sudijskoj nadoknadi dobio drugi žuti karton.

Nakon prethodne nedelje kada je u centru pažnje bio Dejvid Bekam koji je protiv Fiorentine debitovao na San Siru, ovu nedelju, ali i meč u Milanu, obeležio je Kaka koji se nakon završetka meča pozdravio sa svim saigračima što bi moglo da znači da je Milan prihvatio 110 miliona funti vrednu ponudu Mančester Sitija.

Ni protesti navijača Milana koji su tokom meča isticali parole "Kaka je neprocenjiv" i "Dalje ruke od Kake" i pevali "Nemojte da prodate Kaku", teško da će pomoći da Brazilac ostane na San Siru.

Ostale utakmice 19. kola igraju se u nedelju, a sastaju se:

Kjevo – Napoli
Katanija – Bolonja
Sampdorija – Palermo
Kaljari - Udineze
Leće – Đenova
Torino – Roma
Atalanta – Inter
Lacio - Juventus

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve