Nova vest
Fudbal

Subota, 17.01.2009.

22:21

'Petarda' na Kamp Nou

Fudbaleri Barselone deklasirali su Deportivo La Korunju na Kamp Nou 5:0, u prvom meču 19. kola španske Primere.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Strelci za katalonskog giganta bili su Lionel Mesi u 21, Tjeri Anri u 27. i 82, te Samjuel Eto u 41. i u 86. iz penala. Barselona je ovim, šestim uzastopnim, 16 ukupniom pobedom došla do 50 osvojenih bodova i sad imaju 12 više od Sevilje,a 15 od Reala koji u nedelju igra protiv Osasune. Sjajnom igrom u prvom poluvremenu Barselona je potpuno 'razbila' odbranu i igru Deportiva stekavši tri gola prednosti.

U nastavku utakmice Barsa je rutinski odrađivala posao uspevši još dva puta da savlada Danijela Aranzubiju koji je u 86. minutu isključen nakon što je skrivio penal.

U drugom meču dana Sevilja je savladala Numansiju 1:0. Nakon mnogo propuštenih šansi, Sevilja je tek u 82. minutu došla do pobede, a strelac je bio Renato. Numansija je od 50. minuta igrala sa igračem manje jer je Domingo Kisma dobio drugi žuti karton nakon starta nad Navasom.

U nedelju se sastaju:

Malaga – Espanjol
Valjadolid – Betis
Rekreativo – Sporting Hihon
Hetafe – Rasing Santander
Real Madrid – Osasuna
Viljareal - Majorka
Atletik Bilbao - Valensija
Almerija – Atletiko Madrid

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve