Nova vest
Fudbal

Subota, 17.01.2009.

17:09

Ronaldinjo želi da Kaka ostane

Ronaldinjo je javno zatražio od Kake da odbije prelazak iz Milana u Mančester Siti.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Brazilska zvezda se nada da će njegov sunarodnik ostati u timu, i vratiti Milan na staze uspeha, iako je predsednik kluba Silvio Berluskoni rekao da će dvadesetšestogodišnjeg asa verovatno prodati za cifru od preko 120 miliona evra. Sâm Kaka se još nije izjasnio da li će prihvatiti ponudu koja bi ga, sa platom od preko 500 hiljada evra nedeljno, učinila najplaćenijim fudbalerom na svetu.

Ronaldinjo smatra da bi odlazak Kake iz tima Milana koji pokušava da se vrati među evropske šampione bio jednak katastrofi.

"Mogućnost da nas on napusti je katastrofalna, jer nam je upravo on potreban, ako mislimo da osvajamo nove titule. Znam Rikija godinama, i ubeđen sam da on ne bi napustio naš klub zbog novca, iako je ta odluka samo na njemu. Čini mi se da je potpuno miran, a to bi trebalo da bude dobar znak za nas", rekao je bivši najbolji igrač sveta.

On je dodao i da je Kaka pravo fudbalsko "čudovište".

"Niko u Milanu ne želi da nas on napusti. Kaka je pravo fudbalsko čudovište, a uz to je i simbol kluba. Potreban nam je", zaljučio je Brazilac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve