Nova vest
Fudbal

Subota, 17.01.2009.

12:16

Jovanović:Sa Zvezdom do duple krune

Fudbaler na probi u Crvenoj zvezdi, Branislav Jovanović, rekao je da bi iznad svega voleo da potpiše za ’’crveno-bele’’ i osvoji duplu krunu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

23-godišnji igrač poslednje dve godine nastupao je za kiparski Etnikos. Jovanović je zadovoljan dosadašnjim boravkom u Zvezdi, kao i pripremama na Kipru.

’’Ovde je sve na mestu. Uslovi, tereni i temperature od 15-20 stepeni su najbolji za kvalitetan rad. Cimer sam sa takođe novajlijom Vranješom o kome ima samo reči hvale. Od svih sam saigrača odlično prihvaćen, treninzi su raznovrsni, dobro se radi i stvarno bih iznad svega voleo da potpišem za Crvenu zvezdu i sa njom već ove sezone “napadnem” i duplu krunu’’, rekao je Jovanović.

Potencijalno pojačanje Crvene zvezde igra na poziciji zadnjeg veznog. Na pripremama na Kipru često postiže golove uglavnom posle prekida.

’’I ovde na Kipru sam igrao tu poziciju, ali volim i da se “iz drugog plana” ubacujem u napad i da dajem golove. Zbog dobre visine čekam svoju šansu u prekidima i uopšte se trudim da igram kako se to kaže “u oba smera’’, izjavio je Jovanović.

23-godišnji fudbaler smatra da Zvezda ima velike šanse da osvoji titulu ukoliko pobedi Partizan u prvom kolu prolećnog dela Jelen Superlige Srbije.

’’I može i mora. Ako pobedimo Partizan u prvom kolu nastavka mislim da ćemo već tada biti bliži tituli od njih. Kup nam ostaje kao rezerva, mada napominjem da mi je najveća želja da osvojim duplu krunu sa Crvenom zvezdom’’, rekao je Jovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve