Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.01.2009.

15:37

Džeferson: "Možemo do titule"

Novo pojačanje Crvene zvezde Džeferson izjavio je da razlika od sedam bodova u odnosu na Partizan nije nedostižna, i da Zvezda još uvek može da dođe do titule.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

"Mislim da minus za liderom na tabeli sigurno nije nedostižan i ovde se na Kipru stvarno dobro spremamo da napadnemo titulu. Jedva čekam trenutak kad ću istrčati na beogradsku Marakanu i pokazati Zvezdinim navijačima koliko vredim", rekao je Brazilac, koji se sa ostatkom ekipe nalazi na pripremama na Kipru. .

Džeferson je objasnio i kako mu prisustvo sunarodnika u klubu mnogo znači, jer mu to olakšava adaptaciju u novoj sredini.

"Pre dolaska u Zvezdu nisam poznavao svoje sunarodnike Klea i Fereiru i mnogo mi znači što su pored mene. Oni nisu samo odlični igrači već i dobri prijatelji sa kojima provodim sve slobodno vreme. Kleo je već pola godine ovde i on nam služi kao prevodilac i neka vrsta domaćina koji već dobro poznaje kako Crvena zvezda funkcioniše. Srpski polako učim pored cimera Vranješa koji mi pomaže da za početak razumem osnovne fudbalske pojmove", kazao je mladi fudbaler.

Brazilac je dodao i da je za Zvezdu znao od ranije, kao i da se raduje saradnji sa novim kolegama i navijačkoj podršci.

"Za Zvezdu, iskreno, nisam čuo preko interneta, već sam ranije slušao o njenim vernim navijačima i stadionu koji nosi brazilsko ime-Marakani. Poznajem Stankovića iz Intera i naravno Dejana Ramba Petkovića za koga je svako u Brazilu čuo. Da je Zvezda stvarno veliki klub mogao sam da se uverim pri svojoj prvoj poseti stadionu za vreme potpisivanja ugovora. U Beogradu sam proveo samo jedan dan ali mi je i to bilo dovoljno da vidim koliko je on veliki i lep grad. I ovde je sve na mestu, iskusniji igrači nam pomažu da se što pre uklopimo", zaključio je Džeferson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve