Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.01.2009.

12:09

Mladi remizirali sa Sirijom

Fudbalska reprezentacija Srbije do 20 godina zabeležila je i drugi remi na međunarodnom turniru u Kataru pošto je sa selekcijom Sirije igrala bez golova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija na turniru nastupa u Grupi B, gde se trenutno nalazi na drugom mestu, sa dva boda iz dva meča. Prva je selekcija Sirije, dok su treći i četvrti Ujedinjeni Arapski Emirati i Japan. "Orlići" će obezbediti plasman u polufinale ako u četvrtak u poslednjem kolu budu bili bolji od Japana, dok će u slučaju remija presudan biti ishod meča Sirija-UAE.

U veoma teškom meču viđena je promenljiva igra Srbije. Prvo poluvreme pripalo je našoj reprezentaciji, a najbolje šanse imali su Milojević u 24. minutu i Milić, koji su bili neprecizni. Nastavak meča obeležila je selekcija Sirije, koja je daleko više napadala, ali su naši uspeli da se dobro odbrane, prvenstveno zahvaljujući golmanu i kapitenu Živku Živkoviću. On je i proglašen za igrača utakmice.

Poredak po grupama:

Grupa A:

1. Katar 6
2. Uzbekistan 2
3. Belorusija 0
4. Malezija 0

Grupa B:

1. Sirija 4
2. Srbija 2
3. UAE 2
4. Japan 1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve