Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.01.2009.

23:36

Tošić za B92: "Radom do tima"

Srpski fudbaler Zoran Tošić rekao je u izjavi za B92 da je oduševljen prijemom u Mančester junajtedu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Bivši fudbaler Partizana u utorak je na Old Trafordu zvanično predstavljen kao novi igrač šampiona Evrope i sveta. Tošić je na konferenciji bio prilično smiren. Mladi fudbaler kaže da je već navikao na brojne konferencije, i da mu to nije predstavljalo problem

"Imao sam već dosta konferencija u toku svoje karijere, tako da mi to nije strano. Imao sam i jedan razgovor sam sa sobom, kako bi se uverio da mi je mesto tamo, i da sam tu zato što treba da budem tu. Onda ću krenuti i bolje da radim kako bi bio onaj pravi", rekao je novi igrač Mančestara za B92.

Mladi fudbaler rekao je da je trening u najboljem klubu Evrope dosta brži i kraći nego u Srbiji.

"Trening Mančestera je u veoma brzom ritmu. Ne radi se dosta dugo, trening je otprilike sat, sat i 15 minuta najviše. Radi se jako brzo, bukvalno je sve u trku. Nije to nešto strano, malo je razlika u odnosu na našu ligu gde traju duže treninzi, i gde ima više pauza. Ovde je to sve mnogo brže i u trku. Za mene to ne predstavlja neki problem, štaviše odgovara mi".

Nemanja Vidić je dočekao svog zemljaka u Mančesteru, a Tošić dodaje da su ga i ostali prvotimci sjajno prihvatili.

"Pa prema meni su svi igrači na početku dosta dobri, bez obzira da li sam na terenu ili van njega. Svako mi u svakom trenutku pomaže kada je u pitanju nešto što se tiče igre, ili kada radimo neke vežbe. Niko ne gleda na taj način, da sam ja došao da nekome uzmem mesto ili da mu budem konkurencija. Svi su stvarno kao jedna velika familija, što je po meni jedna od glavnih karakteristika zašto imaju takve rezultate. Svi momci su sasvim normalni, porodični ljudi. Dođu odrade profesionalno trening, odu kući budu sa svojom porodicom, daleko od novina od javnosti. To je po meni glavna stavka svih ovih rezultata", rekao je Tošić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve