Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.01.2009.

17:35

Ngambi i Zaiem napustili Partizan

Dvojica fudbalera iz Afrike, Kamerunac Aleksis Ngambi i Tunišanin Kamel Zaiem, u utorak su raskinuli ugovore sa beogradskim Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na internet stranicama prvaka Srbije piše da je tako "razrešena dilema, ako je uopšte i postojala, oko dvojice letošnjih pojačanja crno-belih." "Njih dvojica su sporazumno sa klubom raskinuli ugovore i od ovog trenutka su slobodni igrači.

Dogovor je postignut u najkorektnijoj atmosferi, a iz kluba su im upućene najlepše želje u budućoj karijeri uz žaljenje što nisu iskazali svoje igračke kvalitete," navodi se u objašnjenju raskida ugovora.

Ngambi i, posebno, Zaiem, došli su u Partizan tokom leta 2008. godine, a najavljivani su kao značajna pojačanja. Tunišanin je stigao povređen posle duge pauze, teško se vraćao u formu, a od prvog dana pokazivao je da se neće lako uklopiti.

Priliku da igra dobijao je retko, na trenutke pokazivao da 'ume sa loptom' ali ukupan učinak za šest meseci u Humskoj bio je više nego skroman. Osam puta je ulazio u igru, završio je polusezonu bez ijdnog pogostka ili asistencije.

Kamerunac je već posle prve faze priprema dobio nešto lošije ocene, priliku da igra dobijao je samo u situacijama kada bi Partizan igrao sa kombinovanim timom ili ostajao bez štopera zbog povreda ili kartona. Ukupno je devet puta oblačio dres Partizana.

Pre Ngambija i Zaiema Partizan je tokom zime ostao bez Tošića, Paunovića, Perića, Brnovića, Čadikovskog (koji je u Koreji na pregovorima sa Inčonom), Maletića i Lazića, a nove klubove potražiće, najverovatnije, Marinković, Lazevski, Branković i Ćirković.

Novi igrači u Humskoj su Ilić, Vašington, dos Santos, Stević i Tomić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve