Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.01.2009.

15:58

Toti se vraća na teren

Kapiten Rome Frančesko Toti planira da se vrati na teren posle povrede krajem januara i igra oko mesec dana pre susreta sa fudbalerima Arsenala u Ligi šampiona.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Nadam se da ću biti na terenu u Napulju 25. januara. Novi pregledi pokazali su rezultate kojima sam se nadao i sada počinjem program oporavka", napisao je Toti u svojoj kolumni u sportskom dnevniku "Korijere delo Sport". Toti je povredio mišić u poslednjem meču jesenjeg dela sezone, a tek u ponedeljak je počeo da trči.

Italijanski reprezentativac je cele prošle godine imao velikih problema sa povredama.

Seriju povreda počeo je 29. marta, kada mu je povređen mišić noge, da bi 19. aprila pokidao prednje ukrštene ligamente, koji su mu operisani i zbog čega je propustio završetak sezone. U prvom meču posle povrede, 24. avgusta u Superkupu Italije morao je da izađe sa terena zbog udarca.

Tokom ove sezone u Seriji A nastupio je samo tri puta.

Roma igra protiv Arsenala 24. februara i 11. marta. Toti je rekao da mu je cilj ove sezone da odvede tim do finala Lige šampiona, koje će se igrati u Rimu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve