Nova vest
Fudbal

Subota, 27.12.2008.

20:09

Žigić hteo da se vrati u avgustu

Predsednik Rasinga iz Santandera Francisko Pernija zahvalio se srpskom reprezentativcu Nikoli Žigiću zbog želje da se vrati u taj klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Žigić je u dresu Rasinga odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri, u sezoni 2006/07, a Pernija kaže da je srećan zbog povratka visokog centarfora Srbije u Santander. "Moram da se zahvalim Žigiću, koji je od početka želeo da se vrati, prvo u avgustu, a zatim i sada. Želeo je da igra u Valensiji, ali ako to nije mogao, onda je znao šta teba da radi", izjavio je Pernija.

Predsednik Rasinga zahvalio se i rukovodstvu Valensije na spremnosti da puste srpskog igrača, koji je pre godinu ipo dana, došao na Mestalju za 20 miliona evra, kao veliko pojačanje, ali nije uspeo da se uklopi.

"Svi znaju da ne volim da pričam o novcu, ali ovaj dogovor je finansijski veoma dobar za nas, potogovo ako na sportskom planu prođe sve dobro.

Žigić se u Rasing vraća na pozajmici do kraja sezone, a nakon realizacije transfera izjavio je da želi da se na leto vrati u Valensiju i, kako je istakao, 'pokaže koliko vredi'.

Rasing se trenutno nalazi na 14. mestu Primere, sa 18 bodova iz 16 mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve