Nova vest
Fudbal

Subota, 27.12.2008.

15:37

Bratić se vratio u OFK Beograd

OFK Beograd pojačao se za nastavak sezone dovođenjem svog nekadašnjeg igrača Vidaka Bratića.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Autor:B92, Sportski žurnal

Default images

32-godišnji igrač odbrane karijeru je počeo u Vojvodini, posle koje je igrao u PAOK-u i Crvenoj zvezdi. Posle epizode u Dinamu iz Moskve, prelazi u OFK Beograd za koji nastupa u sezoni 2006-7. Poslednje dve godine proveo je u Kini i Švajcarskoj. Direktor OFK Beograda Mitar Mrkela izjavio je da je Bratić doveden da bi se unela stabilnost u mladu odbranu kluba sa Karaburme.

Jesenas su najteži teret podneli najmlađi igrači. To nije dobro ni za igrače ni za ekipu. Dolaskom Bratića dobili smo kvalitetnog defanzivca koji će uneti mir u poslednju liniju odbrane, a iskustvom će umeti da mlađim saigračima podeli dosta saveta“, rekao je sportski direktor OFK Beograda Mitar Mrkela.

Za godinu ipo dana povremenjeno je dosta igrača, ali je razlog zbog koga sam se vratio je ona ista porodična i prijateljska atmosfera zbog koje sam i zavoleo OFK Beograd. Ovaj klub ima drugačiji duh od drugih u kojima sam igrao. Priliku da se vratim u OFK nisam mogao da porpustim. Nadam se da ću ovog puta biti uspešniji. Kao i pre dve sezone, ambicije su da se plasiramo na evro-scenu. Očekujem da ovog puta u tome i uspemo“, rekao je Vidak Bratić.

Mrkela je najavio dovođenje još jednog štopera pored Vidaka Bratića.

OFK Beograd je polusezonu završio na sedmom mestu, sa 21 osvojenim bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve