Nova vest
Fudbal

Petak, 26.12.2008.

20:14

Pobeda Fejnorda

Ekipa Fejnorda savladala je NAC Bredu 3:1 u 17. kolu holandskog šampionata čime se bar na kratko udaljio od zone ispadanja.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Nakon poraza od PSV-a u prethodnom kolu (1:0), Fejnord je bio na samo četiri boda od mesta koje vodi u drugu ligu. Već u prvom poluvremenu Fejnord je pogocima Bisevara u 32. te Fera u 44. minutu stekao dva gola prednosti koja je sačuvao do kraja utakmice. Fer je u 63. minutu postigao svoj drugi, a Fejnordov treći gol na meču da bi u 86. minutu Amoa postigao počasni pogodak za Bredu.

Ovim porazom Breda je ostala na 29 bodova koliko ima i četvrtoplasirani PSV koji svoju utakmicu protiv Tventea igra u subotu. Za vikend su na rasporedu i ostale utakmice 17. kola, a sastaju se:

Subota: Viljem II – Sparta, Herakles – De Grafšap, Vitese – Volendam

Nedelja: Ajaks – Den Hag, AZ Alkmar – NEC, Utreht – Roda, Groningen - Herenven

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve