Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.12.2008.

17:22

Valensija: 35 miliona malo za Vilju

Čelnici Valensije odbili su ponudu lidera Primere Barselone od 35 miliona evra za kupovinu Davida Vilje.

Izvor: Jelena Trajković

Autor:Jelena Trajković

Default images

Prema izvorima španske Marke Barselona je bila u kontaktu sa predsednikom Valensijie, Visenteom Sorijanom, ali je njihova prvobitna ponuda odbijena, s objašnjenjem da ne žele da pričaju o sumi ispod 40 miliona evra.

Vilja je jedan od najtraženijih napadača u Španiji i nije nikakvo iznenađenje da ga Barselona želi u timu. S druge strane Valensija je poznata da ne prodaje glavne igrače za sitne pare i da će svako ko ga želi u timu morati da odreši kesu.

Još jedan razlog što Barselona želi da kupi Vilju sigurno je da bi pritisli Samijuela Etoa da potpiše novi ugovor. Kamerunac je odlučan da ne potpiše produženje saradnje do sledećeg leta kada će mu ostati samo još jedna godina, ali ukoliko transfer Vilje bude realizovan to bi moglo da se promeni.

Barselona će sigurno morati brzo da reaguje jer je interesovanje za Vilju pokazao i Real Madrid, koji je spreman da za njega izdvoji nešto više od 40 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve