Nova vest
Fudbal

Petak, 19.12.2008.

12:12

"Nismo odustali od Tošića, Ljajića"

Mančester Junajted nije odustao od angažovanja Zorana Tošića i Adema Ljajića, izjavio je direktor Junajteda Dejvid Gil za zvanični sajt engleskog kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizanov tandem prošle nedelje je prošao lekarske preglede u Mančesteru, ali nije došlo do konačnog dogovora navodno jer dve strane nisu mogle da se dogovore oko visine plata za Tošića i Ljajića.

Nastavljamo pregovore sa fudbalerima Partizana. Klubovi su se dogovorili, ostaje da se dogovorimo oko uslova igrača. To može, ali i ne mora da se desi”, izjavio je Gil pred meč Mančestera sa japanskom Gambom na Svetskom klupskom prvenstvu u Japanu.

Direktor prvaka Engleske i Evrope nagovestio je da, osim Tošića i Ljajića, rukovodstvo Mančestera ne planira druga pojačanja.

Osim angažovanja njih dvojice, ne verujem da će biti još aktivnosti u prelaznom roku”, rekao je Gil.

U slučaju dogovora, Tošić i Ljajić potpisali bi ugovore na početku januarskog prelaznog roka. Tošić bi odmah postao član ‘crvenih-đavola’, dok će se Ljajić verovatno vratiti u Partizan na jednogodišnju pozajmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve