Nova vest
Fudbal

Petak, 19.12.2008.

10:12

Trabzon traži Lamina Dijaru?

Senegalac Lamin Dijara mogao bi u zimskom prelaznom roku da postane igrač turskog Trabzona, piše dnevni list 'Sport'.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Prema pisanju tog lista, turski klub je spreman da plati oko dva i po miliona evra na ime obeštećenja, ali uprava Partizana je odgovorila da Dijara nije na prodaju. U slučaju da Turci povećaju ponudu na tri ili tri i po miliona evra, na koliko je procenjen Dijara, moglo bi da se razgovara o transferu, piše 'Sport'.

Pored najavljenih, još neostvarenih, transfera Tošića i Ljajića Partizan, za sada, ima samo ponudu za Dijaru.

Senegalac je u Beograd stigao u leto 2007. godine, tada je plaćen 50.000 evra. Prethodne zime i leta bilo je ponuda za njega ali je Dijara sa Partizanom potpisao u junu novi ugovor koji ga obavezuje da u Humskoj ostane do leta 2012. godine.

Direktor Partizana Ivan Tomić izjavio je nekoliko puta da će aktivnosti u prelaznom roku zavisiti od eventualnih transfera Tošića i Ljajića, a dozvolu da odu iz kluba imaju igrači na koje se nije računalo u prvom delu prvenstva kao i oni koji su imali manju minutažu.

Prema pisanju medija najbliži odlasku su napadači Dragan Čadikovski i Milan Perić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve