Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.12.2008.

18:06

Rad: "Bolji smo od 9. mesta"

Beogradski Rad završio je polusezonu na devetom mestu tabele Jelen Superlige Srbije, ali trener Marko Nikolić na proleće očekuje pomak.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Default images

"Krenuli smo loše, ali smo posle dostigli rezultate. Trenutno smo deveti, ali ambicije kluba nisu na nivou pozicije na kojoj se nalazimo. Ciljamo na mnogo više", rekao je Nikolić novinarima na završnom sastanku pred odmor. Ekipa će se ponovo okupiti 5. januara na testovima, a pripreme će početi 8. januara.

Ekipa će raditi na svom terenu do 31. januara, kada putuje u Aja Napu na Kipru, svoju staru bazu za pripreme. U tom periodu planirano je pet pripremnih utakmica.

Nikolić je rekao da će sigurno biti promena u timu, ali nije mogao da kaže ništa detaljnije, pošto kupovina zavisi od prodaje.

"Biće sigurno promena, ali ne mogu sada da pričam ništa jer nema konkretno definisanih ponuda. Pre svega, dolasci će zavisiti od odlazaka, a sigurno je samo da će se vrlo uskoro znati u kom ćemo sastavu početi prolećne pripreme", objasnio je Nikolić.

Rad je želeo da dovede dvojicu igrača u prelaznom roku, ali oba ta transfera su propala. Klub je imao usmeni dogovor sa napadačem Voždovca Radetom Veljovićem, ali se mladi reprezentativac Srbije odlučio za rumunski Kluž, ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona.

"Banjički prvak" tražio je i prvotimca Zemuna Nikolu Vujoševića, koji je doživeo saobraćajnu nesreću prošle nedelje i još se oporavlja.

Iz kluba će verovatno otići kapiten Nemanja Pejčinović i napadač Brana Ilić.

Pejčinović će probati da ode u inostranstvo, a ako ne uspe, najverovatnije će završiti u Crvenoj zvezdi. Ilić je trebalo da bude jedno od pojačanja šampiona Partizana, ali u Radu kažu da u poslednjih 15 dana nije bilo nikakvih kontakata među klubovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve