Proširena istraga protiv Terzića

Okružni javni tužilac u Beogradu podneo je zahtev za proširenje istrage protiv Zvezdana Terzića, Vladimira Bulatovića i Dražena Podunavca.

Izvor: B92, Beta Srbija
Podeli

Zahtev je podnet zbog sumnje da su njih trojica nezakonitim transferima fudbalera stekli 2,1 miliona evra. Portparol republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić izjavio je agenciji Beta da su Terzić, Bulatović i Podunavac osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja u transferima fudbalera OFK Beograda Branislava Ivanovića i Stevana Stošića.

Ivanović je iz OFK Beograda otišao u moskovsku Lokomotivu, a Stošić u špansku Malagu.

"Sumnja se da su Terzić, Bulatović i Podunavac izvršili krivično delo zloupotrebe službenog položaja u vezi sa prodajom fudbalera Ivanovića i Stošića, kada je stvorena ukupna protivpravna imovinska korist od 2,1 miliona evra", rekao je Zorić.

Fudbal

SKP: Adelajd peti

Australijski fudbalski klub Adelajd junajted pobedio je egipatski Al Ali 1:0 i osvojio peto mesto na klupskom svetskom prvenstvu.

Fudbal četvrtak 18.12. 12:46 Komentara: 0

UEFA kaznila prašku Slaviju

Evropska fudbalska unija (Uefa) kaznila je prašku Slaviju sa 15.000 evra zbog nereda koji su navijači češkog kluba pravili na utakmici sa Hamburgom u Kupu Uefa.

Fudbal četvrtak 18.12. 19:30 Komentara: 1
strana 1 od 2 idi na stranu