Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.12.2008.

13:08

Rumunija - Srbija u Konstanci

Fudbalski savez Rumunije (FRF) objavio je da će se meč protiv Srbije u kvalifikacijama za SP 2010. godine odigrati u Konstanci, gradu na Crnom moru.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Rumunski selektor Viktor Picurka tražio je ranije da njegov tim 28. marta dočeka Srbiju u mestu što daljem od granice dveju država da bi gostujućih navijača bilo što manje. Picurka je nekoliko puta govorio da je za njega Srbija najopasniji rival u grupi, što je mišljenje koje dele i ostali fudbalski funkcioneri u Rumuniji.

Srbija je trenutno prva u sedmoj kvalifikacionoj grupi, sa devet bodova iz četiri utakmice, dok je Rumunija pretposlednja peta sa četiri boda iz tri meča.

Vreme odigravanja meča biće naknadno odredjeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve