Nova vest
Fudbal

Nedelja, 14.12.2008.

20:25

Oven: "Nisam odbio novi ugovor!"

Napadač Njukasla Majkl Oven izjavio je da nije odbio novi ugovor sa klubom posle pobede nad Portsmutom od 3:0.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Englez, koji je u nedelju 29. rođendan proslavio golom na Freton Parku, rekao je da sa klubom uopšte nije počeo pregovore, kao i da će se sa menadžerom Džoom Kinearom sastati u utorak. Britanski mediji su prethodno naveli da je bivši igrač Liverpula i Reala navodno odbio da potpiše novi ugovor. Njegov sadašnji ugovor ističe na kraju sezone, što znači da bi Njukasl mogao da ga "unovči" prodajom u januaru.

Ipak, Oven je rekao da očekuje novu ponudu Njukasla.

"Postoji mnogo igrača kojima svake sezone ističe ugovor. Šta očekujete da kažem na ovo? Nikome još nije ponuđen novi ugovor, tako da nema potrebe za panikom. Tek kada zaista budemo seli za sto, imaću više vesti", rekao je Englez.

U međuvremenu, Kinear je izjavio da ne namerava da ubeđuje Ovena da produži ugovor, ali da ga svakako neće prodati u januaru.

"Nema smisla da prodajemo najbolje igrače na zimu. Verujem da će se timovi otimati za njega, i postoji šansa da ode, ali to bi se tek desilo na leto. Nema smisla da ga pustimo sledećeg meseca. Ukoliko želimo da klub ojača, zašto bismo prodavali napadače?", rekao je Kinear.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve