Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.12.2008.

19:21

Krasić ulaže u Kosovsku Mitrovicu

Igrač CSKA i reprezentativac Srbije Miloš Krasić rekao je posle razgovora sa predstavnicima opštine Kosovska Mitrovica da će ulagati u razvoj sporta tog grada.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Predstavnici opštine upoznali su Krasića sa namerom da u severnoj Mitrovici izgrade fudbalski stadion, a poznati fudbaler je istakao da želi da investira u razvoj sporta u rodnom gradu. "Konkretno se o tome razgovaralo, što sam ja prihvatio. Kontaktiraću rukovodstvo CSKA i na sve načine ću nastojati da pomognu izgradnju tog stadiona“, rekao je Krasić.

Potpredsednik opštine Kosovska Mitrovica Ljubiša Petrović obelodanio je da su predstavnici opštine krenuli u kampanju izgradnje gradskog stadiona. Petrović je kazao da s tim u vezi lokalna samouprava ima stalne kontakte sa našim poznatim trenerom Ratkom Dostanićem i predstavnicima FK Partizan iz Beograda.

„Partizan je pokazao veliku zainteresovanost u cilju davanja logistike, odnosno uključivanja svih asova, firmi i kompanija koje rade neposredno sa klubom, uključujući i Crvenu zvezdu, Vojvodinu i sve ljude dobre volje koji će pomoći oko svega toga", rekao je Petrović.

On je dodao da postoji urbanistički plan za izgradnju stadiona i da je na skupštini doneta odluka o regulacionom planu ne samo za potrebe tržnog centra, već leve obale Ibra, što uključuje i izgradnju stadiona.

"Najozbiljnija lokacija je trenutno kod Suvog Dola, nadomak Kosovske Mitrovice“, kazao je Petrović, izrazivši nadu da će se konture stadiona videti već na proleće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve