Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.12.2008.

17:37

Gekas može da ide iz Bajera

Čelnici Bajera iz Leverkuzena neće sprečavati transfer Grka Teofanisa Gekasa ukoliko on bude želeo da promeni klub.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

„Znamo da Teofanis želi da ode. Učinićemo sve da mu pomognemo da pronađe pravi klub ukoliko stigne adekvatna ponuda. Logično je da je nezadovoljan statusom, iako igra s vremena na vreme. Ipak, on prihvata da Kisling i Helms imaju prednost jer igraju sjajno", izjavio je Volfgang Holchojzer, direktor Bajera. Gekas nijednom nije bio u startnih 11, a čak 15 puta je igru ušao kao zamena i dao je dva gola.

Teofanis Gekas ima 28 godina, a profesionalnu karijeru počeo je u Larisi 1998. godine. Posle tri sezone u tom klubu prešao je u Kaliteu, gde je proveo isti vremenski period. U zimskom prelaznom roku 2005. godine Gekas se preselio u Panatinaikos.

I u dresu ’zelenih’ bio je prilično efikasan (23 gola na 41. meču), pa je kao pozajmljen fudbaler nastupao za Bohum u sezoni 2006/2007. Tada je bio najbolji strelac nemačke Bundeslige sa 21 pogotkom. Početkom 2007. došao je u Leverkuzen.

Za reprezentaciju Grčke igrao je 35 puta i postigao 12 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve