Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.12.2008.

17:09

Subašić za B92: "Očekujem pobedu"

Centarfor Crvene zvezda Branimir Subašić kaže za B92 da očekuje trijumf 'crveno-belih' nad kulskim Hajdukom u 17. kolu Jelen Superlige.

Izvor: Saša Ozmo

Autor:Saša Ozmo

Default images

"Meč sa Hajdukom je poslednja utakmica jesenjeg dela prvenstva. Zato nam je predstojeći meč mnogo važan. Obično se igrači opuste jer znamo da nam sledi odmor, ali verujem da se to nama neće desiti i očekujem da zabeležimo pobedu. Pogotovo što nam se pružila prilika da se još više približimo Partizanu, s obzirom da oni imaju tešku utakmicu sa Vojvodinom", izjavio je 26-godišnjak.

Na pitanje koliko slabija forma Partizana utiče na veću motivisanost 'crveno-belih', Subašić je odgovorio:

"Može da utiče, ali to svakako nije presudno. Najbitnije je da gledamo u svoje dvorište, da mi odigramo maksimalno i da ne pravimo greške. Šampionat je dugačak, biće tu još mnogo iznenađenja. Na nama je da svoj deo posla odradimo kako treba, a videćemo za ishod ostalih mečeva".

Zvezda u četvrtfinalu Kupa igra sa Smedrevom. Subašić smatra da je taj meč još daleko da bi se ozbiljnije analizirao.

"Neće biti laka utakmica, kao što nije bila nijedna do sada. Meč sa Smederevom je tek u aprilu, pre njega imamo pripreme na kojima će se stvari iskristalisati. Ima još vremena do tog meča".

Meč Crvena zvezda - Hajduk počinje u sredu od 16h na "Marakani".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve