Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.12.2008.

14:22

Huande Ramos na klupi Reala!

Bernd Šuster više nije trener Reala, njega će na klupi 'kraljevskog' kluba naslediti Huande Ramos.Bivši menadžer Totenhema debitovaće u meču sa Zenitom u sredu.

Izvor: B92, Goal

Autor:B92, Goal

Default images

Nemački trener je svojom izjavom pred „El klasiko“ da Real nema šanse da pobedi Barselonu dodatno iznervirao upravu Madriđana. Sportski direktor Mijatović predložio je predsedniku Kalderonu da smeni Nemca i na njegovo mesto dovede Ramosa. Real je u lošoj formi, a moral igrača je pao posle poraza od Sevilje (4:3) na Santijago Bernabeu.

Šuster je na klupu Reala došao posle Fabija Kapela koji je smenjen jer uprava kluba nije bila zadovoljna igrom koju je prikazivao tim pod vođstvom italijanskog stručnjaka. Kapelo je osvojio titulu sa Realom posle četiri 'sušne' godine.

Huande Ramos je bez posla od kad je smenjen sa klupe Totenhema u oktobru, gde se nije proslavio. Ipak, njegov ugled u Španiji i dalje je na visokom nivou. On je na kormilu Sevilje za 15 meseci osvojio čak pet trofeja, od toga dva namenjena osvajaču UEFA Kupa. I Totenhemu je Ramos doneo trofej posle devet godina pobedivši u finalu Liga kupa Čelsi (2:1).

Vrednost i dužina ugovora još nisu saopšteni javnosti. Ramos će prvi trening sa timom održati već u utorak popodne, odmah posle konferencije za novinare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve