Nova vest
Fudbal

Utorak, 09.12.2008.

09:23

Čadikovski i Perić odlaze u Koreju?

Dragan Čadikovski i Milan Perić, napadači Partizana, nastaviće karijeru u Južnoj Koreji, piše 'Sportski žurnal' štampa od utorka.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Čadikovski, koji je u januaru 2008. došao iz Maribora, od ove zime biće igrač Irve, a, prema istim izvorima, Perić, koji je stigao iz kulskog Hajduka tokom leta, seli se u Hjundai.

Dragan Čadikovski ima dozvolu kluba a ostaje da u Aziji definiše lične uslove transfera i potpiše ugovor sa Seongnam Ilvom, a za Milana Perića interesuju se ljudi iz Jeonbuk Hjundaija. Delegacija tog kluba, pobednika azijske Lige šampiona iz 2006, boravila je u ponedeljak u SC Partizan Teleoptik i razgovarala sa Ivanom tomićem o mogućem odlasku Perića.

Čadikovski je prošlog proleća igrao više nego tokom jeseni, a u biografiji mu ostaju titula prvaka Srbije i osvojeni Kup sa Partizanom, 37 nastupa i deset golova za beogradski klub.

Milan Perić je odigrao samo četiri zvanične utakmice u crno-belom dresu i postigao jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve