Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.12.2008.

01:39

Dijara: "Ništa nismo mogli"

Fudbaleri Partizna su, posle utakmice u Sevilji, bili jedinstveni u oceni da je poraz potpuno zaslužen.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ljajić, Stevanović i Dijara su za 'Danas' prokomentarisali utakmicu u kojoj su, kako kažu, izgubili od ekipe koja je puno jača od prvaka Srbije. "Igrali smo protiv velikog tima i iako smo se trudili očigledno je da nismo mogli više. Ostaje nam sada domaći šampionat. Veoma su nam važne utakmice protiv Rada i Vojvodine i nadam se da ćemo obe odigrati onako kako se to od nas očekuje," rekao je posle meča Adem Ljajić.

Ivan Stevanović se pojavio na terenu iako je do poslednjeg trnutka bilo neizvesno da li će se oporaviti od povrede.

"Utakmica sa Seviljom kao i celo takmičenje u Ligi UEFA predstavlja veliko iskustvo za našu mladu ekipu i dobru priliku da shvatimo šta će nam biti potrebno za neke buduće nastupe u Evropi. Nadam se da ćemo većsledeće godine pružiti mnogo više, odnosno nekoliko dobrih poluvremena iz ove sezone produžiti na više kvalitetnih utakmica. Dotle je najbitnije da odbranimo duplu krunu," rekao je on.

"Mnogo su jaki, sve smo probali, ali nismo mogli ništa da napravimo. Isuviše su veliki klub, a Partizanova ekipa premlada da bilo šta učini u Ligi UEFA. Partizan bi morao ubuduće da ima ozbiljnije i iskusnije igrače, jer sa ovakvom ekipom možemo samo da budemo dominantni u domaćem šampionatu," rekao je Lamin Dijara, jedini strelac za 'crno-bele' u ligaškom delu Kupa UEFA.

Utakmicu je komentarisao i Ivica Dragutinović, reprezentativac Srbije.

"Partizan ima veoma talentovanu ekipu, ali joj je potrebno da još neko vreme bude na okupu i odigra što više velikih utakmica da bi došli do izražaja svi potencijali pojedinaca. Znam kakva je situacija u srpskom fudbalu i državi, ali Partizan bi morao da pokuša da duže zadrži na okupu igrače kao što su Ljajić, Tošić, Obradović," izjavio je za 'Danas' Dragutinović.

Fudbaleri Partizana igraće do kraja sezone još dve prvenstvene utakmice, sa Radom na stadionu u Humskoj, i u Novom Sadu, sa ekipom Vojvodine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve