Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 27.11.2008.

15:50

Igrači Atletika navijačima: "Hvala"

Fudbaleri madridskog Atletika zahvalili su svojim navijačima na podršci u meču sa PSV-om, u petom kolu LŠ.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Navijači madridskog kluba navijali su u sredu uveče ispred stadiona, pošto je Visente Kalderon bio suspendovan za taj meč. Utakmica se igrala pred praznim tribinama, jer je Atletiko kažnjen zbog incidenata na utakmici sa Marsejom u oktobru. Atletiko je pobedio PSV 2:1 i tako obezbedio plasman među 16 najboljih ekipa u elitnom evropskom takmičenju.

Navijači Atletika ostavili su na tribinama transparent na kojem je pisalo: "Apsolutno niko nas neće odvojiti od vas", a tokom utakmice to su i dokazali.

Pre početka utakmice nekoliko stotina navijača španskog kluba okupilo se ispred stadiona, gde su navijali tokom celog meča.

"Želim da zahvalim navijačima na podršci jer smo na terenu čuli njihovo navijanje. Ružno je kada igrate utakmicu bez prisustva publike, više bismo voleli da su bili uz nas", rekao je napadač madridske ekipe Serhio Kun Aguero.

Francuz u redovima Atletika Floren Ponjol dodao je: "Čuo sam da navijači pevaju, a to je nešto ćega ćemo se svi zauvek sećati".

Kada su Simao Sabrosa i Maksi Rodrigez postigli golove u prvom poluvremenu, radovanje i pesma navijača čuli su se sa malim zakašnjenjem, jer su putem radio prenosa pratili tok meča.

Gol Danija Korvermansa za PSV na početku drugog poluvremena ispraćen je apsolutnom tišinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve