Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2008.

21:04

Antić: "Rastemo kao grupa"

Selektor Srbije Radomir Antić rekao je da je izuzetno zadovoljan igrom i pobedom svog tima u prijateljskom meču sa Bugarskom (6:1).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor Srbije dodao je i da mu je žao zbog slabe posete na stadionu Partizana. "Ne mogu da sakrijem zadovoljstvo jer smo na fantastičan način ostvarili pobedu. Pokazali smo da rastemo kao grupa na svim nivoima. Ovakvi rezultati pomažu u stvaranju kulta reprezentacije", rekao je Antić na konferenciji za novinare posle meča.

Utakmica sa Bugarskom bila je ujedno debi i oproštaj Save Miloševića od reprezentacije Srbije, a na stadion je došlo oko 6.000 ljudi.

"Želim još jednom da zahvalim Savi. Njegovo prisustvo je i večeras pokazalo da se radi o izuzetnom čoveku. On je uvek dobrodošao u reprezentaciju", istakao je Antić.

Antić je ocenio da su navijači, koji nisu došli na stadionu, propustili odličnu utakmicu.

"Moram da priznam da mi je krivo što nije došlo više ljudi, a oni koji su došli imali su šta da vide", kazao je selektor Srbije.

Antić je dodao i da mu smeta što je su pojedini navijači tražili još izmena, iako je po protokolu bilo dozvoljeno da se uvede šest novih igrača.

"Oprostio se veliki Savo, imali smo i dva debitanta, a to što je odigrao (Milan) Jovanović za 70. minuta retko se vidja u svetu. A neki su sa tribina bili nezadovoljni tražili izmene", objasnio je on.

Antić je dodao da će u poslednjoj ovogodišnjoj utakmici koju Srbija igra protiv Poljske 14. decembra, najveći deo tima činiti fudbaleri koji igraju u Jelen Super ligi.

Selektor Bugarske Plamen Markov je izjavio posle meča da je Srbija bila izuzetno jak protivnik, ali da to nije smelo da bude opravdanje za težak poraz njegovog tima.

"Srbija je izuzetno jaka ekipa, ali to nikako ne sme da nam bude opravdanje za ovakav rezultat. Primili smo dosta lakih golova", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve