Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2008.

20:52

Novi dizajn Partizanovog sajta

Fudbalski klub Partizan prezentirao je u sredu novi dizajn vebsajta, koji se nalazi na adresi www.partizan.rs.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Beogradski klub pokrenuo je stranicu na internetu 15. novembra 1998. godine, a u sklopu proslave deset godina na globalnoj mreži "crno-beli" su modernizovali svoju prezentaciju. Na njoj pored redovnih vesti možete pronaći izveštaje sa utakmica, fotoreportaže i video priloge sa mečeva i konferencija.

"Koliko smo bili (ne)uspešni u ovih 10 godina rada, procenite vi koji ga posećujete", navodi se u saopštenju na sajtu. "Mi nastavljamo sa istim elanom kao i pre 10 godina da pravimo naš sajt u koji, pored rada, znanja i profesionalnosti, ulažemo i ogromnu količinu ljubavi prema crno-belim bojama. Pošto smo za ovih 10 godina mnogo naučili tokom rada na našoj prezentaciji, znamo da nema vremena da se staje i gleda unazad šta je urađeno, već treba gledati samo napred i biti za korak ispred... Taj iskorak smo napravili i pre 3 godine, kada smo na sajtu postavili WEB televiziju, tako da su naši posetioci otada u mogućnosti da čitaju, gledaju i slušaju sadržaje na sajtu. Što bi rekli zlobnici – multimedijalni pristup...".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve