Nova vest
Fudbal

Sreda, 19.11.2008.

10:12

Zvezda dužna Partizanu 511.000 din

Fudbalski klub Crvena zvezda dužan je Partizanu 511.000 dinara na ime prihoda od polufinala Kupa Srbije igranog 16. aprila 2008. godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Iako su ’crno-beli’ više puta potraživali dug, Crvena zvezda još uvek nije isplatila sumu od okok 6.000 evra. U polufinalu Lav Kupa Srbije, Partizan je, posle puno uzbuđenja, trijumfovao na stadionu Crvene zvezde sa 3:2. Slučaj nije prijavljen FSS, kako navode neki mediji.

Prema pravilima Lav kupa Srbije prihod od prodatih ulaznica deli se između klubova učesnika jer se igra po jedan meč.

Darko Grubor, generalni sekretar FK Partizan, rekao je za B92 da u njegovom klubu veruju "da će svge biti rešeno u skladu sa korektnim odnosima dva kluba."

"Dug zaista postoji ali mi nismo podneli prijavu Fudbaskom savezu Srbije kako su neki mediji objavili. Par puta smo razgovarali sa ljudima iz Zvezde, letos su nam rekli da su u problemima, kasnije je došlo do promena u upravi. Nismo želeli da vršimo pritisak, nadam se da će dug biti vrfaćen u nekom razumnom roku i da će se sve završiti u skladu sa korektnim odnosima dva kluba," rekao je Grubor.

Fudbalski klub Čukarički suspendovan je zbog dugovanja svom bivšem fudbaleru Mirku Poledici i meč koji je trebalo da odigraju sa Radom na Banjici registrovan je u korist ’građevinara’ službenim rezultatom 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve