Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.11.2008.

20:12

Real želi Vučinića

Čelnici madridskog Reala žele da u zimskom prelaznom roku pokušaju da angažuju napadača Rome Mirka Vučinića.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Crnogorski reprezentativac bi trebao da bude zamena za Ruda van Nistelroja, koji zbog povrede kolena neće igrati do kraja sezone. Sportski direktor Reala Predrag Mijatovć uspostavio je veoma dobre odnose sa rimskim klubom, o čemu svedoče i prelasci Žulija Baptiste i Sisinja iz Madrida u glavni grad Italije u protekle dve sezone. Zbog toga španski mediji tvrde da bi taj transfer mogao da bude ostvaren.

Kako piše španska Marka, Real bi za Vučinića morao da plati najmanje 20 miliona evra, ali predsednik kluba Roman Kalderon i Mijatović smatraju da je bolje dati toliki novac za 25-godišnjeg fudbalera, nego deset miliona za igrače koji su prešli tridesetu.

Prethodnih dana pisalo se da je Real zainteresovan za Ernana Krespa, ali je malo verovatno da bi do dogovora moglo da dođe, jer se smatra da je 12 miliona evra, koliko traži Inter, visoka cena za igrača koji je pri kraju karijere. Malo je verovatno da bi u Real mogao da pređe i napadač Milana Andrej Ševčenko za kojeg Adrijano Galijani tvrdi da sigurno ostaje na San Siru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve